PINTORES GRANOLLERS .ES

Els pintors de la ciutat de Granollers i rodalies

Per que escollir Pintors a Granollers?
Pintors Econòmics

 Vostè estalvia amb els nostres preus de pintura degut a que oferim pressupost de Pintors a Granollers i rodalies amb els millors preus

ACABATS DE QUALITAT

Qualitat: No per tenir els millors preus de pintura s’ha de renunciar a la qualitat del materials, per això sempre apliquem les millors pintures per tal de que els resultats finals siguin els més òptims.


Rapidesa i Neteja

Rapidesa: La nostra empresa de pintura a Granollers al ser experts Pintors comencem i acabem els treballs de pintura en el menor temps possible per tal d’ocasionar les menys molèsties possibles.

PINTORS GRANOLLERS

És una empresa de pintors professionals situada a Granollers on realitza servei de pintors a tot el Vallès. Realitzem tot tipus de revestiments de pintura per particulars i empreses.

Som una empresa familiar amb tradició de pintors i ja som la segona generació de pintors, per una part oferim experiència ja que es dediquem al mon de la pintura des de fa més de 40 anys, per una altra part oferim joventut on apliquem les tècniques més innovadores en el sector de la pintura. Si necessita un pintor a Granollers la nostra empresa de pintors es l que li pot donar una resposta més clara a les seves necessitats de pintura.

Realitzem tota classe d’aplicacions de pintura i pintem, sempre amb els millors acabats i preu més ajustats: pisos, cases, escoles, pàrkings, locals comercials, comerços, hotels, façanes, patis de llums, naus industrials, obres, reformes, etc.

Els nostres serveis de pintura son bàsicament la pintura decorativa, revestiments d’alta decoració, la pintura industrial i l’aplicació de microciment.

En quan a la pintura decorativa realitzem treballs de: pintura plàstica en llis, pintura en interiors, col·locació de paper pintat, estucats venecians, drapejats i esponjats, aplicación de microciments, esmaltats, aplicació de vernissos, pintura de rajoles, eliminació de gotelé, allisat de parets, etc..

Sobre els nostres treballs de pintura industrial realitzem entre d’altres: senyalització horitzontal, aplicació de pintures intumescents i sanitàries amb certificat, pintura epoxi i de poliuretà sobre paviments, pintat de pàrkings, treballs verticals, aplicació de imprimacions fosfatans, pintat de maquinària, pintura industrial en general.

En Pintors Granollers som apassionats de la pintura per això oferim sempre el millor servei de pintura per a la llar o negoci, els nostres preus de pintura son sempre tancats i per escrit amb la qual cosa vostè tindrà la total tranquil·litat de que la nostra empresa de pintors professionals a Granollers sempre realitzarà els millors acabats i el millor servei.

La neteja per a nosaltres es una de les coses més importants a l’hora de realitzar els treballs de pintura, per això sempre cuidem al màxim tot el mobiliari que pugui ser tacat i protegim qualsevol element que es pugui tacar a l’hora d’aplicar la pintura. Un cop tot ben cobert ens disposem a pintar i una vegada tot pintat endrecem tot al seu lloc.

La rapidesa en la execució dels treballs sempre és un altra punt que considerem que és important, per això si busca un pintor professional, nosaltres estimem que en dos dies li pintem la seva llar ocasionant les menors molèsties possibles. En els interiors de les vivendes sempre apliquem pintures amb baix contingut en dissolvents amb la qual cosa la pintura no fa cap mena d’olor i es pot habitar perfectament durant la realització dels treballs de pintura.

Realitzem servei de Pintors a la poblacions següents entre d’altres:
 Cardedeu, Les Franqueses del Vallés, La Roca del Vallés, L’Ametlla, La Garriga, Montmeló, Montornés, Llinars del Vallés, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Vilanova del Vallés, Mollet del Vallés, Vallromanes, Vallgorguina, Sant Celoni, Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Sant Fost, Martorelles, Santa Eulalia de Ronçana, Lliçà d’Amunt i d’Avall, Parets del Vallés, Cànoves, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Dosrius, Argentona, Mataró, Barcelona, i altres poblacions i urbanitzacions properes a Granollers o del Vallès.

Si està pensant en pintar la seva llar o negoci pot confiar plenament en nosaltres, li realitzarem un pressupost de pintura adequat a les seves necessitats, pot concertar cita amb nosaltres a través de contacte telefònic o bé pot omplir el nostre formulari de contacte de la nostra plana web.